Minikatasztrófa
2017. június 19. írta: OhMyMom

Minikatasztrófa

Egy átlagos nap egy 11 hónapossal és egy 3 évessel otthon. Borítékolható a katasztrófa. ;)

Klassz anya vagyok, hurrá! Egyedül vagyok a lányokkal, szellőztetek, nudlit főzök, morzsát pirítok, felszereltem egy újabb karácsonyi égősort Anna kedvéért, aki békésen kakil a bilibe a gyerekszoba közepén, míg Julcsi a nagy, nem lenyelhető kockákat rágja. Ez az, meg tudom szervezni a dolgokat,ha akarom. Kész a morzsa, szűröm le a nudlit.

A nudligőz mögött megjelenik Anna letolt nadrágban pingvinezve, jön dicsekedni, hogy milyen hatalmasat kakilt. Észlelem, hogy hiba van a rendszerben: hol van Julcsi??? Fuss, Forrest, fuss! Nudli félredob, sprintelek, Julcsi eszetlen gyorsan mászik az alaposan megtöltött bili felé. Odaérek, ez az!

Felkapom gyorsan a trófeát, klassz anya vagyok, rám löttyen egy kicsi, de legalább Julcsi nem borította ki vagy kóstolta meg! Anna hol van?? Áll a nyitott ablakban pólóban, hogy ő nézegelődik. Hol van Julcsi?? Mászik ki a konyhába. Elkapni, mielőtt tesz a tűzre, Annát felöltöztetni, ablakból elvenni, ablak becsuk, nudli löttyed a vízben, kaki a biliben... Meg tudom szervezni a dolgokat...

tarhonyaje.jpg(Egy átlagos ebéd Julcsival.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ohmymom.blog.hu/api/trackback/id/tr612561681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása