Csak egy pillanatra fordultam el...
2017. november 05. írta: OhMyMom

Csak egy pillanatra fordultam el...

A Forma 1-ben nem cserélnek olyan gyorsan kereket, mint amilyen gyorsan tud ártani az egyik gyermeked a másiknak

A játszótéren mesélte egy Anyuci, hogy a kb. 2 éves kislányát és a pár hónapos tesóját egy pillanatra hagyta egyedül. A picike biztonságban, autós babahordóba kötözve a szobában, a nagyobbik mesekönyvet mutogatott neki, mesélte, melyik állat, milyen hangot ad ki. A cukiságfaktor már-már kibírhatatlan volt. Mire Anya visszaért 4 másodperc múlva, a kisebbik gyermek a padlón nézegelődött. A nagyobbik kicsatolta és kiborította a babahordóból: „Csak tornáztattam a lábát…” És úgy mosolygott ártatlanul, hogy azonnal le lehetett volna forgatni vele egy Kinder Bueno reklámot. Inkább ne vonjunk le tanulságot.

Időnként előfordul, hogy borzasztó 4 másodpercre magára kell hagynod a két gyermeked. Lássuk, mi minden történt nálunk, amikor elfordultam egy pillanatra.xD

A bejegyzés trackback címe:

https://ohmymom.blog.hu/api/trackback/id/tr2913121306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása