Láttál-e már Anyapolipot?
2017. szeptember 08. írta: OhMyMom

Láttál-e már Anyapolipot?

Az anyapolipokról szakszerűen.;)

anyapolip.jpg

Különleges képességei:

- Puszival gyógyítja a térden keletkezett bibiket.
- Egy kiadós hisztikitörés után, amit a gyerek oviba indulás előtt 2 perccel produkál, van lélekjelenléte a nap folytatásához 160-as vérnyomással is akár.
- Néha átváltozik, ordibáló házisárkány lesz lelkifurdalásos szövődményekkel, néha kenyérre kenhető cukimami, néha meg egyszerűen csak nyúzott anyuka, aki toronymagasról tesz rá, hogy a gyermeke egy egész busznyi embert botránkoztat meg a viselkedésével.
- Szinte mindig van a válltáskájában a pénztárcája, mobilja, kulcsai és zsebkendői mellett, akármi, amire utódainak a legváltozatosabb élethelyzetekben épp szüksége lehet: fél pár zokni, kislány bugyi, pelenka, nedves törlőkendő, lufi, néhány zsírkréta, mintás ragtapasz, 200-as a pénzbedobós helikopter működtetéséhez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ohmymom.blog.hu/api/trackback/id/tr5412533905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása