Az én #NoSmink fotóm
2017. október 25. írta: OhMyMom

Az én #NoSmink fotóm

Nagy divat, hogy az emberek, köztük az anyuka nemzetség tagjai is készítenek magukról #NoSmink ébredés utáni fotót, ami aztán megannyi csodálkozó és elismerő kommentet vonz be.

Az ábrázolt arc noha valamennyire valóban gyűrött, de ha lehet, még szebb, mint amilyen operába/moziba/buliba indulás előtt általában, ugyanis ezeken a NoSmink fotókon azért valljuk be, mégiscsak kap helyet egy szolid natúr smink, és általában a szelfit készítő emberke haja is egészen rendben van.

3 okot mondok arra, hogy én miért nem kápráztatlak el titeket NoSmink szelfivel.

1. Csak annyit tudok a natúr sminkről, amennyit a tesóm próbált elmagyarázni nekem róla, mialatt a gyermekeim a bokámat harapdálták, így félő, hogy a valódi ébredés utáni arcomat kéne megmutatnom.

B. Még ha tudnám is, hogyan kell készíteni, akkor se lenne rá alkalmam egyetlen reggel se ébredés után sminkelni a NoSmink fotóhoz, de még egy másodperc alatt egy szelfit se lőni.

És negyedszer: Egy átlagos éjszaka (2x2 óra alvás/4x20 perc alvás/100x 2 perc alvás) utáni reggelen rosszabbul nézek ki, mint szülés után 50 másodperccel. Senki nem tudná jó szívvel alákommentelni, hogy „Gyönyörű vagy, Dana, imádlak!!!” meg, hogy „Az aki szép, az reggel is szép…” ;)

emojiesmaryrosenberger.jpg(Az illusztráció Mary Rosenberger munkája.)

A bejegyzés trackback címe:

https://ohmymom.blog.hu/api/trackback/id/tr9613084902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása