Orrszívás, a mumus
2017. október 01. írta: OhMyMom

Orrszívás, a mumus

Avagy hogyan spórolj 1600 Ft-ot, ha a takony minden gyerkőc és plüss orrát elönti otthon.

Bespriccelek tengervizes sóoldattal a lila, kidugott nyelvű plüss maci orrába, bespriccelek a műanyag fejű plüss free-nosal-tengervizes-orrspray-1x-125ml.jpgPocoyo orrába, majd a 20 hónapos gyerek orrába. Várunk. Bekapcsolom a porszívót, kiszívom a lila mackó orrát, mérgelődök, mert sok az a csúnya a takony, kiszívom Pocoyo orrát, akire rá kell szólni, mert ellenkezik, majd kiszívom a 20 hónapos gyerek orrát, végül visszatérünk a lila macihoz, mert az ő orrában van a legtöbb csúnya-csúnya takony. Bespriccelek Nasivinnel a lila macinak, Pocoyónak és a 20 hónapos gyermeknek. Végre egy orrszívás, ahol csak Pocoyo sírt.

Lábjegyzet: Nem kell reflexből Sterimart (2900 Ft/100 ml) venni, a Free Nosal tengervizes sóoldat (1300 Ft/125 ml) jóval olcsóbb és ugyanaz van benne, ráadásul nem kapsz szélütést, mikor kifizeted a gyógyszertárban az őszi náthacsomag árát.

A bejegyzés trackback címe:

https://ohmymom.blog.hu/api/trackback/id/tr5212916635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása