Fisher-Price zivatar
2017. október 17. írta: OhMyMom

Fisher-Price zivatar

Mikor az embernek érkezik az első babája, képes egy sor esztelenséget összevásárolgatni, főleg, ha engedi a pénztárcája, rosszabb esetben akkor is, ha nem. Ugye ti is megvettétek a kacsa alakú műanyag kádhőmérőt?

A legvérlázítóbb kultusza szerintem a Fisher-Price játékoknak van ezeknek a felesleges és szörnyen túlárazott dolgoknak a sorában. Jó pár márkát lehetne sorolni még vagy épp cakkumpakk a Brendonos babaváró 100 ezer Ft-os nagybevásárlás gyakorlatát említeni, de nálam ezt mindet egy fogalom testesíti meg: a Fisher-Price mánia.

Ezért amikor a gyermekeinket a Fisher-Price antiallergén, mindenmentes, extra biztonságos, extra 4-5-6-100 érzékszervet és készséget fejlesztő játékaival látványosan ellentétes dolog hozza lázba úgy, ahogy azt Fisher-Price játék soha sem tette, mindig fiserprájszosítjuk az adott dolgot és jókat röhögünk.

Így játszanak a gyerekeink Fisher-Price éticsigával, Fisher-Price WC-gurigával, Fisher-Price ásványvizes üveggel, Fisher-Price sóderrel és így volt tegnap nálunk Fisher-Price zivatar délután. Nem kellett sokat törnünk magunkat a párommal, hogy a gyerekeknek elfoglaltságot segítsünk találni. Eleredt a Fisher-Price zivatar a Fisher-Price égből, és a lányok, a morcosabbikat is beleértve, kitörő örömmel rohangáltak föl-le az udvarban sikongatva, 4-5-6-100 érzékszervüket és mindahány készségüket egyszerre fejlesztve. ;)

pixlr.jpg(Anna, Julcsi és a kedvenc játékuk, a Fisher-Price sarazás.)

A bejegyzés trackback címe:

https://ohmymom.blog.hu/api/trackback/id/tr712976072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása