Anyaétrend egy átlagos napon
2017. június 23. írta: OhMyMom

Anyaétrend egy átlagos napon

Fontos az egészséges, változatos táplálkozás, hogy anyuci bírja a napi strapát... ;)

6:20 - Kávé

8:15 - Anna meghagyott fél szeletke lekváros kenyere (egy másik fél szeletet Juli kiütött a kezemből mielőtt a számhoz ért volna)

8:40 - 3 evőkanál (!) bolognai tészta a lányok 2. reggelijéből ("Anya, te ekkoját is be tudsz kapni???)

8:42 - leharapott fejű mézeskalácsfigura, ami az etetőszék lábtartóján akadt fenn

10:10 - Anna a tízórai után: "Anya, te nem eszej, mejt sokat ettél és teje a pocakod?" A tűz újragyújtásával vacakolva: "Ööö, igen."

10:25 - Annával pirított diót rágcsálunk, míg Julcsi alszik.

10:45 - Rettenetesen korog a gyomrom, de ha kinyitom a kamraajtót, hogy akármit kivegyek a hűtőből, Julcsi felébred a szörnyű nyikorgásra. Száradjon le a kezem, ha én most kinyitom azt az ajtót. A babakocsi aljából eszek kekszet, amit lehet, hogy a teraszon megnyaltak a macskák.

10:55 - Julcsi 40 perc alvás után felébred, így előszedem a bolognait a hűtőből. Mire kijövök, Anna egy doboz natúr joghurtot kanalaz. "Egészségedre, kislányom!" Sajt a bolognaira?? Haha. Arra nincs idő, cselekedni kell. Bevágok úgy 1400 kalóriányi adagot a mikróba, idő előtt kikapom és falni kezdem félig hűtőhidegen, hogy a szemem kigúvad bele.

10:59 - "Anyaaa! Juccsi meg én kéjünk BONYOLAIt,anya!" (Egészségedre, anya.)

11:40 - Még mindig az én tésztámat adogatom a lányoknak, harmadjára mondom újra A kiskakas gyémánt félkrajcárját. " Szívd fel vegyem a sok tésztát!" Lassan megunják az evést, nekem meg elment az étvágyam közben, persze.

12:20 - Megeszek 2 olyan szaloncukrot,amit szeretek, és 2 olyat,amit utálok.

13:30 - Sétálgatok az egyik kezemben egy rántott pulykamellel, másikban a 8 kg-os kicsivel.

13:52 - Kinyalom a forró lábast, amiben csokipudingot főztem. A nyelvem elég, a lányok közben két oldalról szaggatnak, hogy kész-e már a puding.

14:15 - Rántott hús csokipudinggal. Közben pelenkázok, belenyúlok a kakiba, leküzdök egy hisztimenetet, biliztetek, altatással próbálkozom feleslegesen és varom haza a kedvesem egy tescós szatyorral, amibe natúr görög joghurtot álmodok és negyed óra nyugalmat evéshez.

És egy kis kiegészítés:

kokuszkocka_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ohmymom.blog.hu/api/trackback/id/tr9812587729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása