Előszobai DIY fogas
2017. szeptember 07. írta: OhMyMom

Előszobai DIY fogas

Az előszobában komplett gyerekeknek való öltözködő részleget csináltunk a házunkba költözéskor, aminek az ötletét az elsőszülött kislányunk bölcsijéből loptuk. Anya meg Apa pedig, ahogy az már lenni szokott, fellélegzett, hogy feladat letudva, és a saját kabátjaik, cipőik, sapkáik meg erre-arra hevertek a házban.

Egy évre rá már kezdett ez zavaró lenni, szóval jött az előszobai fogas keresgélése, vagy esetleg azé a cuccé, amit előszobafalnak hívnak, és amit én egyáltalán nem szeretek. Szokásos helyzet állt elő: amennyi pénzt rászántunk, abból nem tudtunk volna olyat venni, ami tetszene, az meg nyilvánvaló, hogy 60.000 Ft-ot költeni a kabátjaink jólétére nem felelős emberi magatartás. 

Így hát vettünk a Praktikerben egy 1 m hosszú, kb. 20 cm széles szélezetlen akác kerítéslécet, aminek a nem akciós ára 1500 Ft, az akciós meg 1000 Ft és odaadtuk apukámnak. Mi nyakig benne voltunk a felső légúti vírusos időszakban meg testvérharcokban, úgyhogy Apukámra bíztuk az elképzelésünk megvalósítását. Szóval picit megcsiszolta, sötét dió lazúrral lekente, 8 helyen átfúrta és belecsavarozta azt a 8 fiókgombot (darabja kb. 6-700 Ft volt), amit Szegeden vettem rá. 2 jó nagy csavarral a falba lett fúrva, és azóta felnőtt részleg is van az előszobában, nemcsak Hello Kitty meg kisrepülő.

(A fogas fölött tátongó üresség megszüntetésére vettem az egyik 100 Ft-os boltban 3 db arany színű kis képkeretet, hozzá hobbi boltban 3 fajta scrapbook papírt, és a képkeretekbe abból került 1-1 darab.)

A bejegyzés trackback címe:

https://ohmymom.blog.hu/api/trackback/id/tr4212879252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása